Over Awesome Utrecht

Awesome Utrecht is een particulier initiatief. Het geld wordt ingelegd door de verschillende trustees zonder enkele verbonden verplichtingen.

Elke 2 tot 3 maanden organiseren wij een pitch avond om awesome ideeën te laten uitgroeien tot ondernemende initiatieven.

Maak hieronder kennis met de trustees die zich inzetten voor de ontplooiing van Utrechtse initiatieven.

Onze trustees

Erwin Muijtjens

Ik haal veel energie uit mensen, netwerken en iets zien groeien. Mijn achtergrond is bouwkundig vanuit de TU/e Eindhoven en DVP en management / ondernemerschap EMBA Erasmus Universiteit Rotterdam. Awesome brengt mijn liefde voor Utrecht en kennis delen bij elkaar.

Wilbert van Dam

Utrecht is een prachtige stad. Het is fantastisch om in deze stad partijen aan elkaar te mogen koppelen en de meest mooie activiteiten te bedenken en te realiseren. Dan zie je hoe Utrecht groeit en bloeit en wat er allemaal mogelijk is. Iets wat Awesome ook doet.

Saskia Littooij

Utrecht kent een flink portie awesomeness! Wanneer ondernemers en inwoners de handen inéén slaan, brengt dat ons stadsie in beweging. Een aanpak die 100% past bij het niet-alledaagse adviesbureau waar ik werk: Jonge Honden. Heb je een awesome idee? Samen brengen we beweging!
Jan van Veelen
Ik ben 25 jaar geleden verhuisd van Rotterdam naar De Bilt. Op steenworp afstand van Utrecht. De stad waar ik mij thuis voel. Ik ben coördinator bij Starters4Communities Utrechten met mijn eigen onderneming Blue Millies hoop ik zelf ook op grote schaal bij te dragen aan een gelukkige en gezonde samenleving.

Katja Kortleve

Toen ik ging studeren en wonen in Utrecht, heb ik deze stad in mijn hart gesloten. Ik ben er dus nooit meer weggegaan! Als eigenaar van De KraamKeuken weet ik hoe leuk het is om een nieuw concept te lanceren, wat onder andere door draagvlak en enthousiasme gegroeid is. Ik gun het vele anderen om deze kans ook te krijgen.

Andy Clijnk

Als criminoloog werk ik ruim 30 jaar met passie aan verbetering van de leefbaarheid en veiligheid in kwetsbare wijken. Ik ben gek op het bedenken en toepassen van goede ideeën rond ontmoeten en verbinden van bewoners, professionals en (sociaal) ondernemers. Als bewoner ben ik actief in mijn eigen mooie wijkkie Utrecht-West.

Marieke Saly

Utrecht is de stad waar ik al ruim 15 jaar met heel veel plezier woon en de meeste tijd doorbreng. Hoe leuk is het dan om met Awesome Utrecht een podium te bieden aan iedereen in Utrecht die rondloopt met een tof idee en zo een heel klein aandeel te hebben in de aanmoediging en uitvoering van deze ideeën!

Tine Haze

Ik woon sinds mijn studietijd in Utrecht en al zo'n 16 jaar in Ondiep, de Amsterdamsestraatweg is mijn habitat. Ik ben erg voor een mooi initiatief dat een buurt of groep mensen blij maakt. Als Awesome Utrecht kunnen we een initiatief een mooie zet geven in de goede richting.

Ivo de Boer

Ik werk graag aan projecten met een mooie missie, grootse projecten die de wereld in mogen helpen zichtbaar te worden. Ook bij Awesome Utrecht draag ik daar graag mijn steentje aan bij als grafisch vormgever en meedenker. Op een positieve manier samen de stad een klein beetje mooier, leuker en beter te maken.

Maurice Bongers

Ik woon al meer dan 25 jaar in de mooiste stad van het land. Je kan mij in de Utrechtse Dichterswijk tegenkomen. Ik heb mij bij Awesome aangesloten, omdat initiatief nemen ook in mijn eigen aard ligt. Het is van belang om Utrecht telkens weer nieuwe impulsen te geven.

Joris Blankers

Utrecht is al Awesome! En het mag nog veel beter/humaner. Dit probeer ik in eerste instantie bij mezelf te bereiken. Verder werk ik in de stad als ondernemer en werk ik met communities voor meer wijsheid in het onderwijs en recht. In een wereld waarin de meesten bijzonder willen zijn, is gewoon jezelf zijn, al best heel Awesome niet?

Margit Végh

Ik ben fan van ons stadsie. De mensen, de gemoedelijke sfeer, de winkels, terrassen en cultuur. Ik hou van elk stuk ervan. Als oprichter van de Duurzame Week ben ik steeds opzoek naar hoe onze stad een nóg beter, leuker en duurzamer kan worden voor iedereen. Het liefst doe ik dat samen met andere mensen die ook zo van de stad houden.

Matthijs Zwier

Ik werk op het grensvlak van zorg, welzijn en onderwijs. Ik noem mijzelf ook wel (bij gebrek aan een betere omschrijving) kwartiermaker, aanjager of buitenboordmotor. Omdat ik ook zelf wil bijdragen aan al het moois wat Utrecht te bieden heeft, geef ik graag podium aan Utrechters met een mooi of tof idee!

Maarten Vink

Een start maken is soms lastig. Daarom vind ik Awesome zo gaaf. We helpen initiatieven met een beginpunt. Zelf heb ik de missie om verspilling tegen te gaan, verspilling van spullen en verspilling van talent. Met mijn bedrijf Finch marketing begeleid ik organisaties die dit na streven om online te presteren om hun ambities waar te maken.

Rowan Hordijk

Als directeur en oprichter van innovatie en leerbedrijf Circles of Future Skills weet ik wat er mogelijk is met slechts één goed idee. Dat wens ik anderen ook toe! Onder het motto alleen ga je snel en samen kom je verder, bundel ik graag krachten met andere Utrechters vanuit verschillende invalshoeken. Zo geven we een variëteit aan ideeën uit onze stad een passend podium.

Sanne Rooijakkers

Sanne werkt als Project Manager bij SlimWonen App: een duurzaam georienteerde club die gebruikers en opdrachtgevers (gemeenten & corporaties) inzichten verschaft in energieverbruik en het optimaliseren daarvan.

Jesse Jop Jörg

Mijn naam is Jesse. Geboren en getogen in en rond Utrecht. Ik ben oprichter van We The City en programmamaker impact bij RAUM. Ben verliefd op de stad en een groot gelover in de power of the crowd. Lang leve samen de stad stukje bij beetje maken tot een waanzinnige gedeelde leefomgeving waar iedereen zichzelf kan worden!

Jan-Paul de Beer

Serie ondernemer uit Utrecht en oprichter van Springlab. Fan van wilde plannen die het leven in de stad kleur geven. Het leven is al zo serieus. Zelf het fietsen in Utrecht leuker gemaakt met de FietsFlo aan de Straatweg, waarmee we de New York times en the Guardian haalden. Ik draag graag bij aan een meer awesome leven in Utrecht!

Sabine Verbeek

Al meer dan de helft van mijn leven woon ik met veel plezier in Utrecht. Wat is er dan mooier om met deze leuke club mensen de stad nog awesome-er te maken? Als eigenaar van Buro Flamingo is het mijn missie om de mensen met wie ik werk net zo enthousiast te maken over data als ik zelf ben. Door dit verhaal te vertellen zorg je voor verbinding en kun je pas echt impact maken met jouw inzichten uit data.

Roel Hesselberth

Roel is Operationeel Manager bij Vitam: een ondernemende cateraar die vitaliteit bij gasten op de eerste plaats zet.

Mirte Hutten-Gosker

Als socioloog en kunstenaar observeer en kijk ik altijd om mij heen, ik wil begrijpen en ervaren om vanuit daar te kunnen creëren. Ik houd van mijn stadsie, er is zoveel te zien! Ook in mijn rol als Jonge Hond verplaats ik mijzelf in anderen waardoor ik mensen en hun ideeën kan verbinden. Juist bij Awesome komen de mooiste ideeën voorbij waar ik veel energie en nog meer liefde voor Uutje van krijg!

Verhalen van pitchers

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor Awesome nieuws!