Veelgestelde vragen

Elk van de 20 trustees legt elke pitchnight eigen geld in. Rechtstreeks uit onze eigen zakken, dus geen subsidie!

Omdat het leuk is om op zo’n kleinschalige manier Utrecht nog veel toffer te maken dan het al is!

Ja, dat is een must! Kom vooral kijken en luisteren naar alle ingediende ideeën.

Ja dat kan gewoon. Als je maar duidelijk uitlegt wat het bedrag van 1000,- voor verschil gaat maken binnen jullie project.

Geeft niet. Wij zeggen; gewoon indienen. Als we er toekomstmuziek in zien krijg je een ‘coach’ toegewezen. Samen kun je bespreken wat nodig is om een goeie pitch te houden en om je idee praktisch uitvoerbaar te krijgen.

Dat lijkt ons sterk. Als je een briljant idee hebt, en je wint de pitchronde, wil je je plan ook realiseren toch? Of het is dus niet zo’n goed idee …. Of jij zit vol briljante ideeën en je hebt echt geen tijd / zin om alles praktisch vervolge te geven. Als je echt overtuigd bent van je idee vragen we je wel om ‘m in te dienen en te komen pitchen. Je kunt een van de trustees of mensen in het publiek vragen om het uit te voeren.

Nou, onderschat jezelf niet hoor. Vraag een goede vriend of collega om feedback …. Hoe kan het nog slimmer, simpeler, Utrechtser? Welke kleine aanpassing maakt het opeens uniek / de moeite waard? Indienen dat idee. We zijn benieuwd.

Nope. Je idee ‘moet’ voldoen aan onze 4 criteria (zie site). Awesome Utrecht opereert autonoom en bepaalt zelf welk idee Utrecht grootser maakt. In sommige gevallen wordt de gemeente betrokken maar je kunt ieder idee indienen om te komen pitchen.

Ja hoor, het is het helemaal zo gek nog niet om je idee als nog te pitchen. Je kunt de Pitch Avond gebruiken om je idee te valideren zoals dat heet. Als mensen enthousiast worden van jou en je pitch zit je ‘warm’ en kun je € 1000,- gebruiken op kleine schaal vast te beginnen. Daarnaast is de community en het netwerk van 20 de trustees handig om je volgende stappen te zetten en naamsbekendheid te genereren.

Na de deadline voor het indienen, ongeveer twee weken voor de pitch avond!

Nee, want dan zou de avond te vol worden. De trustees stemmen op alle ingestuurde ideeën, en dan mogen de vijf met de meeste stemmen komen pitchen!

Nederlands en Engels is beiden goed. Waar jij je het meest comfortabel bij voelt.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor Awesome nieuws!