Al bijna twintig awesome ideeën!

Geweldig nieuws: inmiddels hebben bijna twintig creatievelingen een awesome idee ingediend! De ideeën zijn veelbelovend en zeer divers. Zonder al te veel te verklappen, kunnen we wel zeggen dat onder andere de thema’s kunst, sport, duurzaamheid, technologie en natuur aan bod komen. Je kunt tot 6 juni je fantastische idee indienen via de website. We moedigen iedereen aan om groots te denken en daarbij tegelijkertijd rekening te houden met de haalbaarheid van het idee. De winnaar van de pitch night op 20 juni ontvangt 1000 euro, zonder een addertje onder het gras. Het enige wat we van jou vragen is om de 1000 euro uiteraard te gebruiken om je briljante idee te realiseren. Enthousiast? Mooi! We zijn ontzettend benieuwd naar jullie originele plannen.

Andere leuke berichten

Schrijf je in voor de awesome nieuwsbrief

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor wekelijks Awesome Utrecht nieuws!