Vliegende start Awesome Utrecht

Awesome Utrecht werd onlangs geïntroduceerd aan de wereld, en wat was het een geweldige start! In twee dagen tijd zijn 500 enthousiastelingen ons gaan volgen op Facebook, zijn de berichten van Awesome Utrecht bijna 50 keer gedeeld op Twitter en zijn er al vier aanmeldingen met fantastische ideeën om de Domstad nog iets mooier, toffer en creatiever te maken.
 
De enorme belangstelling voor dit nieuwe initiatief maakt ons natuurlijk ontzettend blij. We kunnen dan ook nauwelijks wachten om jullie te gaan ontmoeten tijdens de eerste pitch night op 20 juni in Venue.
 
Heb jij ook een awesome idee? Dien je idee in voor 6 juni!

Andere leuke berichten

Schrijf je in voor de awesome nieuwsbrief

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor wekelijks Awesome Utrecht nieuws!