“Geluksroute Rivierenwijk” wint Pitch Night #19

Jaaa! We mochten weer voor het eerst een live pitch avond organiseren! Vijf enthousiaste Utrechters pitchten live voor een volle Bar Bolsjewiek (De Stadstuin) hun ideeën om Utrecht nog leuker te maken! Aan het einde van de avond werd Manja als winnaar van Awesome Utrecht Pitch Night #19 uitgeroepen en zij won 1000 Euro handje contantje met haar idee “Geluksroute Rivierenwijk, lees hier meer over dit project.

Manja kan niet wachten om aan de slag te gaan met “Geluksroute Rivierenwijk”:
Superblij dat ik gewonnen heb en dat ik nu de geluksroute kan gaan realiseren! Ik ga gelijk contact opnemen met de Gertrudeschool in Rivierenwijk, de wijkadviseur van de gemeente en DOCK om te bespreken hoe we het aan gaan pakken met elkaar. Ik hoop in het najaar de Geluksroute te openen vanuit het Gelukscafé in Rivierenwijk!

 Ze vervolgt: “Dat ik die 1000 euro heb is natuurlijk fantastisch, maar vooral de tips die ik heb gehad uit het publiek zijn zo waardevol en leuk! Zoals het Ondernemersfonds, Tafelboom voor hout om wellicht gelukspaaltjes te laten maken en Geluks BV om samen mee op te trekken! Dat is echt de kracht van Awesome Utrecht.”

De andere ideeën die tijdens Awesome Utrecht #19 gepitcht zijn:

Interesse in een van bovenstaande projecten of connecties om te helpen? Neem dan contact op met Awesome Utrecht en we koppelen je aan de pitchers, want samen kunnen we Utrecht nog meer awesome maken!

Zelf een awesome idee? Deel het met ons!
Wie weet nodigen we je uit om het
voor een groot publiek te komen presenteren.
[Indienen en pitchen mag ook in het Nederlands]

ik heb een awesome idee