20 awesome pakketten voor 20 awesome Utrechters

Jij bent awesome! Dat is het uitgangspunt van de speciale decemberactie van Awesome Utrecht. Normaliter geeft Awesome Utrecht iedere twee maanden 1000 Euro weg tijdens een pitch night aan iemand met een idee om Utrecht ‘meer awesome’ te maken. Omdat 2020 maar een vreemd jaar was, sloten we dit jaar niet af met een pitch night, maar met het weggeven van 20 Awesome Utrecht pakketten.

Utrechtse organisaties hebben meegeholpen om 20 Utrechters uit te kiezen die een awesome pakket hebben verdiend. Eén ding hebben deze Utrechters gemeen: ze hebben Utrecht een awesome verdienste bewezen. Dit kan van alles zijn. Iemand die veel vrijwilligerswerk doet, iemand die altijd voor een ander klaarstaat, iemand die een goed idee heeft gelanceerd of iemand die voor je organisatie onmisbaar is. In de week van 14 december ging Awesome Utrecht op pad om deze 20 Utrechters te verrassen.

 

Zelf een awesome idee? Deel het met ons!
Wie weet nodigen we je uit om het
voor een groot publiek te komen presenteren.
[Indienen en pitchen mag ook in het Nederlands]

ik heb een awesome idee