Awesome Utrecht deelt uit!

Jij bent super awesome! Dat is het uitgangspunt van de speciale decemberactie van Awesome Utrecht. Normaliter geeft Awesome Utrecht een aantal keer per jaar 1000 Euro weg tijdens een pitch night aan iemand met een idee om Utrecht ‘meer awesome’ te maken. Omdat 2020 maar een vreemd jaar is, sluiten we dit jaar niet af met een pitch night, maar met het weggeven van 20 Awesome Utrecht pakketten.

Van vrijwilligers tot omdenkers
Utrechtse organisaties hebben meegeholpen om 20 Utrechters uit te kiezen die een awesome pakket hebben verdiend. Eén ding hebben deze Utrechters gemeen: ze hebben Utrecht een awesome verdienste bewezen.  Dit kan van alles zijn. Iemand die veel vrijwilligerswerk doet, iemand die altijd voor een ander klaarstaat, iemand die een goed idee heeft gelanceerd of iemand die voor je organisatie onmisbaar is. In de week van 14 december gaat Awesome Utrecht op pad om deze 20 Utrechters te verrassen.

Om te bepalen wie deze 20 Utrechters zijn heeft Awesome Utrecht de hulp ingeroepen van echte Utrechtse organisaties zoals Supportersvereniging FC Utrecht, Voedselbank Utrecht, Bibliotheek Utrecht, De Tussenvoorziening, Utrecht Natuurlijk, Enactus, Social Run en Vecht en IJssel en hen gevraagd wie zij in of namens hun organisatie willen nomineren. Samen met deze organisaties gaat Awesome Utrecht de gekozen Utrechters in de week van 14 december verrassen met een echt Utrechts december cadeau. Ook zijn een aantal oud-pitchers die afgelopen jaar mee hebben gedaan aan Awesome Utrecht, maar niet gewonnen hebben, uitgekozen om een pakket te ontvangen. Waarom? Omdat ze awesome zijn.

Locals Utrecht
Het Awesome Utrecht pakket is samengesteld door Locals Utrecht. Op deze manier worden ook de lokale ondernemers ondersteund en hiermee wil Awesome Utrecht de mensen die Utrecht ‘more awesome’ maken bedanken en anderen stimuleren Utrecht in de toekomst awesome te houden!

Wie nomineer jij?
We hebben nog een paar pakketten te vergeven, en daar hebben we jouw hulp bij nodig! Welke Utrechter heeft onze stad echt een stukje meer awesome gemaakt in dit gekke jaar? Dit kan van alles zijn. Iemand die veel vrijwilligerswerk doet, iemand die altijd voor een ander klaarstaat, iemand die een goed idee heeft gelanceerd of iemand die voor je organisatie onmisbaar is.In de week van 14 december geven wij aan maar liefst 20 Utrechters een pakket van Locals Utrecht cadeau. Ga naar Instagram of Facebook en nomineer via een tag de persoon die dit verdient.

Pitch Night #16 is op dinsdag 16 februari. Wanneer kan in Bibliotheek Neude en anders digitaal. Ben je erbij? Publiek is meer dan welkom! Zet jezelf op aanwezig in het event. Zelf pitchen? Dien je idee hier in!

Zelf een awesome idee? Deel het met ons!
Wie weet nodigen we je uit om het
voor een groot publiek te komen presenteren.
[Indienen en pitchen mag ook in het Nederlands]

ik heb een awesome idee