Pitch Night #12: Nestkasten op Utrecht Centraal zijn volgens Edwin een mus(t)

Hiep, hiep! Edwin Nagelhout is de winnaar van onze 12de pitch night bij De Pomp 🎉 Hij kwam met een plan om op te komen voor de huismus, oftewel de passer domesticus, in Utrecht. Volgens hem is deze vogel redden een mus(t). Vooral rondom het stationsgebied verdwijnt onze gevleugelde vriend. Met het winnen van onze Awesome pitch night komt hier verandering in. Met 1000 euro kan Edwin nestkassen en heggen kopen en deze plaatsen rondom het stationsgebied en zo de mus paaien met een fijne plek!

Naast Edwin pitchten nog 4 andere Utrechters hun mooie plannen: een tweede leven voor bouwafval op straat, het waarderen van Utrechtse dienstverleners, het vertellen van oude kinderverhalen aan jonge kinderen met een poppenkast en een nieuw plan om voedselverspilling tegen te gaan door ‘neighbourhood fridges’ te plaatsen. Dank aan alle pitchers!!

En een extra Awesome toevoeging aan de avond: Libby en vrienden bedachten een Awesome idee. Er is namelijk één ding wat veel Utrechtse daklozen niet hebben: warme voeten. Het is daarom hoognodig dat we een sokje bij gaan dragen deze kerst! Bij De Pomp plaatsten zij op de avond een sokkeninzamelbak voor nieuwe paren sokken. Zodat iedereen met een warm gevoel de kerstdagen in kan.

Nog even een dikke shoutout naar Roses are Red & Twisted Jams voor hun leuke cadeautjes voor alle pitchers!

Pitch Night #13 is op dinsdag 28 januari in KANTIEN. Ideeën insturen kan tot dinsdag 14 januari.

Zelf een awesome idee? Deel het met ons!
Wie weet nodigen we je uit om het
voor een groot publiek te komen presenteren.
[Indienen en pitchen mag ook in het Nederlands]

ik heb een awesome idee