Pitch Night #9: De Oppasmoeders komen te hulp in Overvecht

Roland Vaandrager -Pitch Night 9

Als Overvechtse moeder kan het lastig zijn om een cursus of les te volgen als je geen opvang voor je kinderen hebt. Gelukkig gaan De Oppasmoeders daarbij helpen!

Tikkent, Aisha en Naima hadden met De Oppasmoeders het winnende idee van pitch Night #9 in LE:EN. Zij willen de moeders uit Overvecht helpen met een oppasservice op locatie bij de cursus. Op deze manier kunnen ouders zorgeloos lessen volgen en de tijd nemen voor hun eigen ontwikkeling. Het idee is tot stand gekomen met hulp van vijf studenten, een vruchtbare samenwerking zo blijkt! Met de bijdrage van 1000 euro van de Awesome-trustees kunnen De Oppasmoeders aan de slag om dit mooie initiatief te realiseren. De eerstvolgende Pitch Night zullen ze over hun vorderingen komen vertellen. We zijn heel benieuwd!

Ook de andere idee├źn verrasten: Jamie Nee pleit voor meer diversiteit op de bordjes bij stoplichten, in plaats van altijd hetzelfde mannetje. Annemieke en Bart zien in de Antoniuskerk in Lombok de ideale plek voor een cultureel centrum waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten. Sanne wil de stationstrappen aan het Jaarbeursplein veranderen in een enorme karaoke-arena. En last but not least: Een spontane pitch van Thomas uit het publiek die de elektriciteitskastjes in de stad wil laten opvrolijken door Utrechtse kunstenaars. Dank voor jullie toffe pitches!

Pitch Night #10 is op 23 april in De Vrije Wolf / Wolvenplein. Je kunt tot 9 april je idee indienen!

Zelf een awesome idee? Deel het met ons!
Wie weet nodigen we je uit om het
voor een groot publiek te komen presenteren.
[Indienen en pitchen mag ook in het Nederlands]

ik heb een awesome idee