Zweven door Utrecht

‘Een tijdje terug zat ik in mijn raam toen ik tientallen bellen voorbij zag vliegen. Het bleek een meisje met een bellenpistool te zijn. Het stelde niet veel voor, maar het zorgde voor een glimlach op het gezicht van de voorbijgangers en mij.’

Zo begon het idee van Wout van Velsen: Utrechters een glimlach op het gezicht toveren door een weekend lang aan tig lantaarnpalen in de Utrechtse binnenstad kleine bellenblaasmachines te hangen.

Een jaar lang werkte Wout aan zijn bellenblaasmachines, hij promoveerde het plan tot zijn afstudeerproject en kwam zelfs in Italië terecht. In juli 2018 was dan eindelijk het moment suprême: hij trakteerde Utrechters op duizenden bellen!

Zelf een awesome idee? Deel het met ons!
Wie weet nodigen we je uit om het
voor een groot publiek te komen presenteren.
[Indienen en pitchen mag ook in het Nederlands]

ik heb een awesome idee