logo
icoon Utrecht icoon Utrecht
Utrecht is jarig!

Hiep hiep hoera, Utrecht is jarig! Onze prachtige stad is vandaag 895 jaar oud geworden. Ondanks deze hoge leeftijd is Utrecht nog altijd een ontzettend energieke en bruisende stad. Toch denkt Awesome Utrecht dat het nog leuker kan. Inmiddels hebben 30 mensen een creatief idee ingediend om de Domstad nog toffer te maken, geweldig! Wil jij ook een awesome idee indienen? Dat kan tot 6 juni via onze website. Heb je (nog) geen briljant idee maar ben je wel ontzettend enthousiast? Ook dan ben je natuurlijk van harte welkom om de eerste pitch night op 20 juni in Venue bij te wonen!

icoon linkTerug
icoon Utrecht

Zelf een awesome idee?

Schrijf je dan nu in. Vertel ons wat jouw awesome idee is en wie weet nodigen we je uit om het voor een groot publiek te komen presenteren.

ik heb een awesome idee icoon externe link

Locaties