logo
icoon Utrecht icoon Utrecht
Vliegende start Awesome Utrecht

Awesome Utrecht werd onlangs geïntroduceerd aan de wereld, en wat was het een geweldige start! In twee dagen tijd zijn 500 enthousiastelingen ons gaan volgen op Facebook, zijn de berichten van Awesome Utrecht bijna 50 keer gedeeld op Twitter en zijn er al vier aanmeldingen met fantastische ideeën om de Domstad nog iets mooier, toffer en creatiever te maken.

 

De enorme belangstelling voor dit nieuwe initiatief maakt ons natuurlijk ontzettend blij. We kunnen dan ook nauwelijks wachten om jullie te gaan ontmoeten tijdens de eerste pitch night op 20 juni in Venue.

 

Heb jij ook een awesome idee? Dien je idee in voor 6 juni!

icoon linkTerug
icoon Utrecht

Zelf een awesome idee?

Schrijf je dan nu in. Vertel ons wat jouw awesome idee is en wie weet nodigen we je uit om het voor een groot publiek te komen presenteren.

ik heb een awesome idee icoon externe link

Partners